Heb je al gehoord over de Jungle Tour met Nikos Papas?
Van familie, vrienden of collega’s?
Dan hoef je niet verder te lezen.
Dan weet je dat je deze dag ab-so-luut niet mag missen.
Boek rechtstreeks via het reserverings/boekingsformulier aan de zijkant van deze pagina.

Of . . .. . .

Heb je nog niet gehoord over deze bijzondere dag. De Jungle Tour met Nikos Papas. De ervaring om een dagje op stap te gaan met deze excentrieke, expressieve Griek, geboren in een van de bergdorpjes op het eiland Rhodos zal je verbazen. Hij neemt je mee in zijn wereld. Hij neemt je mee naar zijn Jungle van Rhodos. Hieronder in ‘t kort hoe ‘t is om een dagje met Nikos Papas op stap te gaan. Een ding is zeker..... deze dag met Nikos Papas is werkelijk onvergetelijk!

‘s Ochtends ontmoet je op een bijzondere manier deze Nikos Papas in zijn Jungle. Je denk ‘de man is gek’. Maar wacht nog even af. En dat is dan beste beslissing die je maakt! Nu gaat het beginnen!

In totaal niet meer dan 2 km lopen, in rustig tempo. Langs sijpelende stroompjes, door een dicht begroeid gebied, langs een irrigatie kanaal waar ‘t water kletterend zijn weg zoekt. Nikos Papas heeft heel wat te vertellen en doet dat op zijn heel eigen manier.... Van alle talen een paar woorden. Engels, Duits, Nederlands en ja hoor ook wat Frans. Maar .... je kunt hem prima begrijpen! En je leert nog Grieks ook! Bij bijna elke stop onderweg er is iets te eten of drinken. Hij kondigt aan wanneer je je gympen/wandelschoenen moet verwisselen voor waterschoentjes (eventueel slippers). Dan is het tijd om door een stroompje te waden. En dan – alleen voor wie wil – is het tijd om van de ‘natuurlijke glijbaan’ in het bergmeertje te plonzen. En nee hoor .... het is niet koud! Nog eens stukje verder en je bereikt de Jungle van Nikos Papas. Daar is lekker te eten en te drinken. Daar is ook tijd om te relaxen. Of je nu kiest voor een zitje met uitzicht op het meertje, of een zitje met meer privé; of je nu kiest voor een van de vele hangmatten die in de schaduw hangen rondom wat bomen . .. . je kunt niet anders dan genieten van de prachtige omgeving; de serene rust.

En dan heeft Nikos Papas nog een verrassing voor je in petto. Rustig is dat zeker niet! Denk er aan dat Nikos Papas maling lijkt te hebben aan ‘alles’!

Mis deze dag niet! Velen gingen je voor en . . . . boeken voor deze dag ELKE zomer weer! Zie het gastenboek op deze site en lees ook op Tripadvisor.com en Facebook over deze bijzonder en onvergetelijke dag.

Je kunt deel uitmaken van deze bijzondere dag door het blauwe/rode tabblad rechts/links aan te klikken en rechtstreeks te boeken Tot de volgende zomer – in de Jungle van Nikos Papas!

Doen!

Waar vandaag vertrekken we?

Book this day

kalender

Meeting point

rhodos route