Unieke dag door de Jungle van Nikos Papas

 

Meer dan 40 jaar in zijn Jungle.

De verborgen oase van Rhodos

De verborgen oase van Rhodos

Unieke 'ervaring' door de Jungle van Nikos Papas

Een onvergetelijke dag! (en het hele jaar te boeken). Nikos verwelkomt je graag in zijn paradijs; de Jungle of Rhodes. Op een unieke manier en met aanstekelijk enthousiasme, verwelkomt hij je op zijn grondgebied; de Jungle van Nikos Papas. Het is gelegen nabij het traitionele dorp van Archangelos, halverwege de Oostkust. Ook je kinderen zijn welkom op deze bijzondere dag! Deze Gekke Griek heeft je heel wat te vertellen en doet dat in zijn beste Nederlands, gemixed met nog wat andere talen. Lachen is gezond; lachsalvo’s klinken door het gebied. Je gaat op weg naar het hart van de Jungle; de geboortegrond van Nikos Papas.

Er zijn diverse stops en er is volop tijd om telkens even uit te rusten. Hoe heerlijk is het niet om af te koelen en te dobberen in het piepkleine watertje in het hart van de Jungle. GENIET van de Griekse Gastvrijheid!

Geniet in de kleine schaduwrijke zitjes in het prachtige eco-bamboebos of aan het water.

Of luier romantisch in een van de vele hangmatten opgehangen in de schaduw romdom een boom of . . . . . over het meertje gespannen! Ooit zo heerlijk gerelaxed?

nikos papas.nl tripadvisor.com

De lunch neemt u zelf mee; een sandwich of salade (met bestek!). Na de lunch kunt u ontspannen dobberen in het bergmeertje; gezond en verfrissend! Een droom komt uit.

 

 

 

Unieke video

Geniet van de Natuur

Nikos Papas leidt je langs verschillende paden en je ziet unieke mini-visjes en afhankelijk van het seizoen soms zelfs bijzondere vlinders. In deze prachtige omgeving kom je volledig tot rust. Een super conditie is voor deze dag niet vereist; u moet wel redelijk goed ter been zijn. Totaal loopt U ongeveer  2 1/2 km in  5 uur. De route door de Jungle wordt aangapast op basis van de maand en de stand van de zon.  Draag badkleding en een T-shirt & korte broek/rok. Wandelschoenen of gympen aan. Mee: een kleine handdoek en (bad/surf)schoenen/sandalen die nat mogen in de tweehonder  meter die u tot halverwege de knie, door de rivier van natuurlijk bronwater loopt. Wilt/kunt u niet door het water lopen, vraag Nikos Papas voor een alternatieve route.

Deze dag in de Jungle biedt U een werkelijk unieke ervaring!

enjoy nature

 

Boek deze dag

kalender

Ontmoetingspunt

rhodos route

Interesse gewekt?

Vroeger bracht Nikos Papas zijn buitenlandse vrienden per ezeltje naar Tsambika Beach, Red Sand Beach en zijn verborgen orange gardens. Vervolgens werd het een dag –uit en ging hij met Jeeps opo stap.

Zo ontwikkelde het zich langzemerhand tot de tegenwoordige ;Jungle of Rhodes’.

Tegenwoordig arriveren de gasten in de Jungle met eigen vervoer (huurauto of - brommer), of met minibusjes - zie daarvoor de contactgegevens bij 'veel gestelde vragen'.

Deze dag is uitgegroeid tot een verrassende en unieke ervaring.

Kijk bij Tripadvisor.com en je leest er vele uitmuntende reacties van je Jungle of Rhodes voorgangers!

Geweldige dag!

Vooral in het hoogseizoen is deze dag vaak volgeboekt. Zorg voor een plaats op deze te gekke ervaring  op het Griekse eiland Rhodos.

Per direct te boeken op de rode knop  OC3.   Wees erbij. Het is een speciale dag!

Weet dat er in de Jungle geen verborgen verkoop is van bijvoorbeeld badschoentjes, kostbare DVD's of souvenirs. Noch staat er een bezoek aan een souvenier fabriek ingepland. Niets van dat alles.

 

Gekke Griek?

Er is veel te vertellen over deze Echte Gekke Griek. Het is een extraverte man die het heerlijk vindt om nu met kleinere groepjes zijn Jungle paradijs in te gaan. Hij geniet er net zo veel van als zijn 'natuurliefhebbers' en dat merk je aan alles. De sfeer tijdens zo’n Jungle-dag is bijzonder, de omgeving indrukwekkend en vooral ontspannend. En Nikos Papas? Hij maakt er een super dag van!

NIKOS PAPAS, HET GEHEIM VAN RHODOS.

Met name in het hoogseizoen is deze dag vaak volgeboekt.

Eiland Rhodos

OC1

Prijzen

OC2

Nu boeken

OC3

Beoordelingen

OC4