Unieke tour door de Jungle van Rhodos™

Nikos Papas

Meer dan 40 jaar met Nikos de jungle van Rhodos in.

De verborgen oase van Rhodos

De verborgen oase van Rhodos

Unieke 'ervaring' door de Jungle van Rhodos™

Een onvergetelijke dag! (en het hele jaar te boeken). Nikos Jungletour verwacht je! Op een unieke manier en met aanstekelijk enthousiasme, verwelkomt Nikos je op zijn grondgebied, in Jungle van Rhodos. Het is gelegen nabij het traitionele dorp van Archangelos.Ook je kinderen zijn welkom op deze bijzondere dag! Deze Gekke Griek heeft je heel wat te vertellen en doet dat in zijn beste Nederlands. Lachen is gezond; lachsalvo’s klinken door het gebied. Kort na aanvang van de dag tovert hij koffie uit de bush tevoorschijn - nu is je Jungle avondtuur begonnen. Je gaat op weg naar het hart van de Jungle; de geboortegrond van Nikos Papas. Er zijn diverse stops voor een drankje of voor wat vers fruit van het seizoen. Alles op een verrassende wijze te voorschijn getoverd en uitgestald! Er is volop tijd om even uit te rusten. Er is tijd om te af te koelenen te dobberen in het piepkleine watertje in het hart van de Jungle. Laat het heerlijke eten en drinken je smaken. Alles fris en vers.

GENIET van de Griekse Gastvrijheid!  De hele dag door is er fruit, fris en diverse drankes EN . . . . .   een heerlijke dorpsmaaltijd. Dit alles is gratis.

nikos papas.nl tripadvisor.comIn het prachtige eco-bamboebos zijn kleine schaduwrijke zitjes in (!) en aan het water. Of luier romantisch in een van de vele hangmatten. Ooit zo ontspannen en relaxed gelunched? JAMMAS PROOST ! Na de lunch kunt u dobberen in het bergmeertje; gezond en verfrissend! Een droom komt uit.

Geniet van de Natuur

Nikos Papas leidt je langs verschillende paden en je ziet unieke mini-visjes en afhankelijk van het seizoen soms zelfs bijzondere vlinders. . In deze prachtige omgeving kom je volledig tot rust. Een super conditie is voor deze dag niet vereist; u moet wel redelijk goed ter been zijn. Totaal loopt U ongeveer 3-4 km in 5 to 6 uur. Draag badkleding en een T-shirt & korte broek. Wandelschoenen of gympen aan. Mee: een kleine handdoek en (bad/surf)schoenen die nat mogen voor de tweehonderd meter die u tot enkel/kniehoogte, door de rivier van natuurlijk bronwater loopt. Een unieke en verkoelende ervaring! Geniet van de Griekse Gastvrijheid. De hele dag door is er fruit, fris en diverse drankjes EN . . . . . een heerlijke dorpsmaaltijd. Dit alles is gratis. Afhankelijk van de stand van de zon, wordt de route telkens aangepast.

enjoy nature

 

Boek excursie

oktober   2019
M D W D V Z Z
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Ontmoetingspunt

rhodos route

Interesse gewekt?

Vroeger bracht Nikos Papas zijn buitenlandse vrienden per ezeltje naar de Jungle! Vervolgens maakte hij er een dagtrip van en ging 't met Jeeps. Tegenwoordig arriveren de gasten in de Jungle met eigen vervoer (huurauto of - brommer), taxi of lokale bus. Of met minibusjes - zie daarvoor de contactgegevens  bij  'veel gestelde vragen'.

Deze dag is uitgegroeid tot een verrassende en unieke ervaring.Toets bij Google in:  Tripadvisor Jungle of Rhodes    en je leest er vele uitmuntende reacties van je Jungle voorgangers! 

Geweldige tour!

Vooral in het hoogseizoen is deze dag vaak volgeboekt. Zorg voor een plaats op deze te gekke excursie op het Griekse eiland Rhodos.

Per direct te boeken op de rode knop OC3. Wees erbij. Het is een speciale dag!

Weet dat er in de Jungle geen verborgen verkoop is van bijvoorbeeld badschoentjes, kostbare DVD's of Jungle-souvenirs. Noch staat er een bezoek aan een souvenier fabriek ingepland. Niets van dat alles.

 

Gekke Griek?

Er is veel te vertellen over deze Echte Gekke Griek. Het is een extraverte man die het heerlijk vindt om met kleinere of grotere groepen zijn Jungle in te gaan. Hij geniet er net zo veel van als zijn 'jungelaars' en dat merk je aan alles. De sfeer tijdens zo’n Jungle dag is bijzonder, de omgeving indrukwekkend en vooral ontspannend. En Nikos? Hij maakt er een super dag van!

NIKOS PAPAS, HET GEHEIM VAN RHODOS.
Met name in het hoogseizoen is deze dag vaak volgeboekt.

Eiland Rhodos

OC1

Prijzen

OC2

Nu boeken

OC3

Beoordelingen

OC4