Unieke tour door de Jungle van Rhodos™

Nikos Papas

Meer dan 40 jaar met Nikos de jungle van Rhodos in.

De verborgen oase van Rhodos

De verborgen oase van Rhodos

Unieke trip door de Jungle van Rhodos™

Een onvergetelijke dag! (en het hele jaar te boeken). Nikos Jungletour verwacht je! Op een unieke manier en met aanstekelijk enthousiasme, verwelkomt Nikos je op zijn grondgebied, in Jungle van Rhodos. Het is gelegen nabij het traitionele dorp van Archangelos.Ook je kinderen zijn welkom op deze bijzondere dag! Deze Gekke Griek heeft je heel wat te vertellen en doet dat in zijn beste Nederlands. Lachen is gezond; lachsalvo’s klinken door het gebied. Kort na aanvang van de dag tovert hij koffie uit de bush tevoorschijn - nu is je Jungle avondtuur begonnen. Je gaat op weg naar het hart van de Jungle; de geboortegrond van Nikos Papas. In het hoogseizoen zie je, verscholen in het groen, de meest prachtige vlinders. Er zijn diverse stops voor een drankje of vers fruit van het seizoen. Alles op een verrassende wijze te voorschijn getoverd en uitgestald! Er is volop tijd om even uit te rusten.

Laat het heerlijke eten en drinken je smaken. Alles fris en vers. In het prachtige eco-bamboebos zijn kleine schaduwrijke zitjes in (!) en aan het water. Of luier romantisch in een van de vele hangmatten. Ooit zo ontspannen en relaxed gelunched? JAMMAS PROOST ! Na de lunch kunt u dobberen in het bergmeertje; gezond en verfrissend! Een droom komt uit.nikos papas.nl tripadvisor.com

NIKOS PAPAS, HET GEHEIM VAN RHODOS.

Met name in het hoogseizoen is deze dag vaak volgeboekt.

Boek excursie

September   2016
M D W D V Z Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ontmoetingspunt

Interesse gewekt?

Het begon met ezels en liefdevolle Archangelos bezoekers. Vervolgens met de Jeeps en kort daarna ariveerden mensen in de jungle per excursie bus. Tegenwoordig kom je naar de Jungle per lokale bus of taxi of per huurauto/brommer. In de Jungle is er geen verborgen verkoop van bijvoorbeeld badschoentjes, kostbare DVD's of een bezoek aan een keramiek fabriek. Deze dag is uitgegroeid tot een verrassende en unieke ervaring

Geweldige tour!

Vooral in het hoogseizoen is deze dag vaak volgeboekt. Zorg voor een plaats op deze tegekke excursie op het Griekse eiland Rhodos. Per direct te boeken op de rode knop OC3. Wees erbij. Het is een speciale dag!

Gekke Griek?

Er is veel te vertellen over deze Echte Gekke Griek. Het is een extraverte man die het heerlijk vindt om met kleinere of grotere groepen zijn Jungle in te gaan. Hij geniet er net zo veel van als zijn 'jungelaars' en dat merk je aan alles. De sfeer tijdens zo’n Jungle dag is bijzonder, de omgeving indrukwekkend en vooral ontspannend. En Nikos? Hij maakt er een super dag van!

Bekijk ook

OC1

Prijzen

OC2

Nu boeken

OC3

Beoordelingen

OC4

Geniet van de Natuur

U bezoekt de kleine vlindervallei van Nikos. Deze ligt diep verscholen in het groen van zijn Jungle, alleen toegankelijk per voet. De "jungelaars" bewegen zich langzaam, op hun tenen bijna, langs een smal pad.
Tijdens de Jungle dag bereidt Nikos ter plaatse de meest heerlijke super-verse salade waarvan u kunt genieten onder de plataanbomen. Er is frisdrank en fruit. . Een super conditie is voor deze dag niet vereist; u moet wel redelijk goed ter been zijn. Totaal loopt U ongeveer 2 km in 5 to 6 uur. Draag badkleding en een T-shirt & korte broek. Wandelschoenen of gympen aan.
Mee: een kleine handdoek en (bad/surf)schoenen die nat mogen voor de twee honderd meter die u tot kniehoogte, door de rivier van natuurlijk bronwater loopt. Echte avonturiers wijst NIKOS PAPAS een alternatieve route, dan ga je heerlijk tot je kuiten of je middel. door het water. Een unieke en verkoelende ervaring! Op deze dag hoeft u geen eten en drinken mee te nemen – daar is ruim aan gedacht!

enjoy nature