Unieke dag door de Jungle van Nikos Papas

 

Meer dan 40 jaar in zijn Jungle.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Geniet van de Natuur

Nikos Papas leidt je langs verschillende paden en je ziet unieke mini-visjes en afhankelijk van het seizoen soms zelfs bijzondere vlinders. . In deze prachtige omgeving kom je volledig tot rust. Een super conditie is voor deze dag niet vereist; u moet wel redelijk goed ter been zijn. Totaal loopt U ongeveer 3-4 km in 5 to 6 uur. Draag badkleding en een T-shirt & korte broek. Wandelschoenen of gympen aan. Mee: een kleine handdoek en (bad/surf)schoenen die nat mogen voor de tweehonderd meter die u tot enkel/kniehoogte, door de rivier van natuurlijk bronwater loopt. Een unieke en verkoelende ervaring!. Afhankelijk van de stand van de zon, wordt de route telkens aangepast.

enjoy nature

 

Interesse gewekt?

Vroeger bracht Nikos Papas zijn buitenlandse vrienden per ezeltje naar de Natuurtuin! Vervolgens maakte hij er een dagtrip van en ging 't met Jeeps. Tegenwoordig arriveren de gasten in de Natuurtuin met eigen vervoer (huurauto of - brommer), taxi of lokale bus. Of met minibusjes - zie daarvoor de contactgegevens  bij  'veel gestelde vragen'.

Deze dag is uitgegroeid tot een verrassende en unieke ervaring.Toets bij Google in:  Tripadvisor over Rhodes    en je leest er vele uitmuntende reacties van je Natuurtuin voorgangers! 

Geweldige dag!

Vooral in het hoogseizoen is deze dag vaak volgeboekt. Zorg voor een plaats op deze te gekke excursie op het Griekse eiland Rhodos.

Per direct te boeken op de rode knop OC3. Wees erbij. Het is een speciale dag!

Weet dat er in de Natuurtuin geen verborgen verkoop is van bijvoorbeeld badschoentjes, kostbare DVD's of souvenirs. Noch staat er een bezoek aan een souvenier fabriek ingepland. Niets van dat alles.

 

Gekke Griek?

Er is veel te vertellen over deze Echte Gekke Griek. Het is een extraverte man die het heerlijk vindt om nu met kleinere groepjes zijn Natuurtuin in te gaan. Hij geniet er net zo veel van als zijn 'natuurliefhebbers' en dat merk je aan alles. De sfeer tijdens zo’n Natuurtuin dag is bijzonder, de omgeving indrukwekkend en vooral ontspannend. En Nikos? Hij maakt er een super dag van!

NIKOS PAPAS, HET GEHEIM VAN RHODOS.

Met name in het hoogseizoen is deze dag vaak volgeboekt.

Eiland Rhodos

OC1

Prijzen

OC2

Nu boeken

OC3

Beoordelingen

OC4