Unieke dag door de Jungle van Nikos Papas

 

Meer dan 40 jaar in zijn Jungle.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Geniet van de Natuur

Nikos Papas leidt je langs verschillende paden en je ziet unieke mini-visjes en afhankelijk van het seizoen soms zelfs bijzondere vlinders. In deze prachtige omgeving kom je volledig tot rust. Een super conditie is voor deze dag niet vereist; u moet wel redelijk goed ter been zijn. Totaal loopt U ongeveer  2 1/2 km in  5 uur. De route door de Jungle wordt aangapast op basis van de maand en de stand van de zon.  Draag badkleding en een T-shirt & korte broek/rok. Wandelschoenen of gympen aan. Mee: een kleine handdoek en (bad/surf)schoenen/sandalen die nat mogen in de tweehonder  meter die u tot halverwege de knie, door de rivier van natuurlijk bronwater loopt. Wilt/kunt u niet door het water lopen, vraag Nikos Papas voor een alternatieve route.

Deze dag in de Jungle biedt U een werkelijk unieke ervaring!

enjoy nature

 

Boek deze dag

april   2021
M D W D V Z Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ontmoetingspunt

rhodos route

Interesse gewekt?

Vroeger bracht Nikos Papas zijn buitenlandse vrienden per ezeltje naar Tsambika Beach, Red Sand Beach en zijn verborgen orange gardens. Vervolgens werd het een dag –uit en ging hij met Jeeps opo stap.

Zo ontwikkelde het zich langzemerhand tot de tegenwoordige ;Jungle of Rhodes’.

Tegenwoordig arriveren de gasten in de Jungle met eigen vervoer (huurauto of - brommer), of met minibusjes - zie daarvoor de contactgegevens bij 'veel gestelde vragen'.

Deze dag is uitgegroeid tot een verrassende en unieke ervaring.

Kijk bij Tripadvisor.com en je leest er vele uitmuntende reacties van je Jungle of Rhodes voorgangers!

Geweldige dag!

Vooral in het hoogseizoen is deze dag vaak volgeboekt. Zorg voor een plaats op deze te gekke ervaring  op het Griekse eiland Rhodos.

Per direct te boeken op de rode knop  OC3.   Wees erbij. Het is een speciale dag!

Weet dat er in de Jungle geen verborgen verkoop is van bijvoorbeeld badschoentjes, kostbare DVD's of souvenirs. Noch staat er een bezoek aan een souvenier fabriek ingepland. Niets van dat alles.

 

Gekke Griek?

Er is veel te vertellen over deze Echte Gekke Griek. Het is een extraverte man die het heerlijk vindt om nu met kleinere groepjes zijn Jungle paradijs in te gaan. Hij geniet er net zo veel van als zijn 'natuurliefhebbers' en dat merk je aan alles. De sfeer tijdens zo’n Jungle-dag is bijzonder, de omgeving indrukwekkend en vooral ontspannend. En Nikos Papas? Hij maakt er een super dag van!

NIKOS PAPAS, HET GEHEIM VAN RHODOS.

Met name in het hoogseizoen is deze dag vaak volgeboekt.

Eiland Rhodos

OC1

Prijzen

OC2

Nu boeken

OC3

Beoordelingen

OC4