Fantastische dag uit met de gepassioneerde en exentrieke Griek Nikos Papas uit een van de bergdorpen van Rhodos.

Deze dag mag je niet missen!  Nikos Papas en zijn hondje leiden je door het prachtige en onbekende natuurgebied nabij ‘zijn’ dorp. Tijdens deze onvergetelijke dag loop je in total niet meer dan 2 km. Een aantal meters daarvan gaat door het water tot halverwege je kuit (neem badschoentjes mee). Dan bereik je een waterval waar het water luid gekletterend neer valt.   

Nikos Papas spreekt krakkemikkig Engels, Duits en Nederlands. Talen genoeg = je komt er wel uit met hem!

Bij het meertje op zijn grondgebied komen vaak een of twee schilpadden van de groep  kijken of er nog iets te happen valt. In een hoek van het meertjes wachten kleine visjes en palingen op wat voer.  In de hoogseizoensmaanden zie je in Niikos Papas’ Jungle prachtige oranje vlinders in grote aantallen; een bijzondere ervaring.

Natuurlijk is ook tijd om te relaxen. Kiest je voor een van de schaduwrijke zitjes met privacy of kies je voor een zitje met uitzicht op het werkelijk prachtige bergmeertje.   Misschien lig je liever in de schaduw van een grote boom in een van de   groepsgewijs opgehangen hangmatten?  Of . . . . .  je hebt geluk en je kunt een van de hangmatten bemachtigen die over het bergmeertje zijn gespannen   - maar dan niet piepen als je billen ‘t water raken he?   

De hele dag door is er eten & drinken.

Mis deze dag niet! Velen gingen je voor en   . . . . boeken voor deze dag ELKE zomer weer!   Zie het gastenboek op deze site en lees ook op Tripadvisor.com en Facebook over deze  bijzonder en onvergetelijke dag.

Reserveren voor de Jungle Tour kan rechtstreeks. Zie het reserverings/aanmeldingsformulier aan de zijkant van deze pagina.     Doen!

Boek deze dag

kalender

Ontmoetingspunt

rhodos route